Ήρωες όλου του κόσμου... διακοσμήστε!!

από - 2:26 μ.μ.

Τα κόμικς - γνωστά και ως ένατη τέχνη - είναι μια μορφή οπτικής τέχνης που όλοι μας λατρεύουμε.

Σήμερα σας δίνουμε ιδέες για μια διακόσμηση με παιχνιδιάρικα στοιχεία. Δημιουργήστε ένα σπίτι γεμάτο χρώμα, χαρά και με ερεθίσματα για διάβασμα.

Μπορεί ένα τέτοιο θέμα στη διακόσμηση να σας φαίνεται τολμηρό, αλλά αν χρησιμοποιήσετε τις κατάλληλες σελίδες και με μέτρο πάντα, ταιριάζει σε οποιοδήποτε σπίτι.

Για χώρους όπως το σαλόνι θα προτείναμε να χρησιμοποιήσετε ασπρόμαυρα comics ενώ στα υπνοδωμάτια οι έντονες πινελιές θα ταίριαζαν περισσότερο.

Μερικές από τις ακόλουθες ιδέες απαιτούν τις πραγματικές σελίδες των κόμικς, αλλά δεν χρειάζεται να τις σκίσετε. Μπορείτε απλά να κάνετε φωτοαντίγραφα με έναν εκτυπωτή. 

Έπιπλα
Η τεχνική Decoupage είναι μια εύκολη και δημιουργική λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα παλιά σας έπιπλα.




Τοίχος
Για την διακόσμηση του τοίχου σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης την τεχνική του Decoupage. Συμβουλευτείτε όμως πρώτα κάποιον ειδικό που θα σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα υλικά (μέθοδο εκτύπωσης και κατάλληλα μελάνια, κόλλα κ.λ.π.). Εμείς θα σας προτείναμε κάποια έτοιμη αυτοκόλλητη ταπετσαρία τοίχου με θέμα τα comics.

Πολλά μαγαζιά που φτιάχνουν ταπετσαρίες τοίχου, σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε την ταπετσαρία σας με την δική σας φωτογραφία. Επιλέξτε ή ακόμα καλύτερα δημιουργήστε ένα κολάζ με τα αγαπημένα σας comics και φτιάξτε έναν τοίχο με προσωπικότητα.

Τέλος, για τον τοίχο σας θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την μέθοδο διακόσμησης με φωτογραφίες που είχαμε δείξει σε προηγούμενο άρθρο (Βάλε τις αναμνήσεις σου στον τοίχο). 

Είναι μια πολύ πιο οικονομική και εύκολη λύση, ιδανική για όσους νοικιάζουν το σπίτι.




Εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα υλικά και καλή διακόσμηση!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1 Σχόλια

  1. Αγαπώ τα comics και φυσικά υποστηρίζω την ιδέα σου αυτή πολύ!Είναι μοντέρνα, διαφορετική και μπορείς να βλέπεις τους αγαπημένους σου ήρωες στο σαλόνι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή